121226

 
Hejsan. Jag Emmy och Jonna har ägnat oss åt att försöka fynda lite i Göteborg nu när det är mellandagsrea. Men guuuud vad mycket folk. Har därför bara fått med mig 2 tröjor/blusar från Chelsea och en halsduk. Resten får stå kvar på min lista. Men men nu ska jag snart krypa upp i soffan och kolla tv och äta julgodis. Ha det fint så hörs vi :)

121224

 
God Jul alla. Hoppas ni får en riktigt fin dag!

121223

 
Hej alla, hoppas ni haft en fin dag. Själv har jag bara julfixat hela dagen typ. Bakat och slott in det sista julklapparna. Och nu ska jag snart göra julgodis och sen blir det julfika med pepparkakor och lussekatter. Jag älskar verkligen julen, hehe och julafton imon då jag ska sälja Gt på morgonen usch.. :(  Men men.. God jul ialla fall så hörs vi väll.

6 dagar kvar

 

121214

 
Sjukis dag idag. Förkyld och huvudvärk! Men men lite mysigt att vara hemma är det i alla fall. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen :) Imorgon ska jag fixa det sista i mitt rum och få allt på plats och sen är det bra till att julpynta!

Lite bilder...

I Jönköping på hotell.
Frukost
Julmys på stan.
Pulkaåkning med Emmy.

Emmy

Emmy Holmström - Canon eos 550d 18-135mm

121209

 
Äntligen har jag hittat en vinterjacka! guuud, slipper gå runt och frysa mer. Har nämligen varigt i Göteborg hela dagen med mamma och köpt julklappar och sånt. Inte jätte kul men jag har i alla fall hittat lite julklappar. Men men hoppas er dag har vart bra så hörs vi imon :)

Photobox

 
Har nu beställt hem en almanacka och ca 50 bilder från photobox. Almanackan är till min farmor och farfar i julklapp och fotona ska jag ha på väggen i mitt rum. Så hos photobox kan du hitta det mesta, det har bra erbjudanden och det blir bra kvalitet på varorna. Tips till er som ej vet vad ni ska ge era familjemedlemmar!

Tillbaka igen!

 
Heeeejsan! Nu är jag tillbaks igen och riktigt bloggsugen. Sa att jag skulle ha uppehåll i en vecka men det blev vist två, hehe.. men skolan och annat har tagit rätt mycket av min tid men som sagt nu är det lite lugnare.
 
Ska snart iväg med Emmy och "njuta" av att det komigt så mycket snö. Vi har bestämt oss för att åka pulka ha-ha. Har även vart ute och fotat lite nu det två sista dagarna så det kommer nog upp lite bilder här sen. Ikväll blir det "tacoo-fest" med Johanna och Emmy, myyys. Ha det bra så hörs vi sen :)

RSS 2.0