BloggPaus

 
Hej alla. Har haft en skit kul fredag. Vi firade mig, Jonna och Johanna. Men idag har jag inte gjort något typ. Min pappa fyller år och imon blir det släkt kalas för både mig och pappa.
 
Har en hel del annat denna veckan som gör att jag känner för en lite bloggpaus. Det är också bra eftersom min blogg inspiration är rätt liten nu. Vädret suger och jag känner hur jag börjar få mer och mer panik för skolan. Har sååå mycket nu!.. Men men vi hörs om ett litet, litet tag. Och innan dess kommer jag att vara 15 och inte 14 längre :) Ha det bra.

PhotoShoot-Elsa #2


-Elsa Lindqvist-

PhotoShoot-Jonna #1

 

PhotoShoot-Elsa #1

 

...♥...

 

Grattis Jonna!


Min helg..

 
Som alla andra föregående helger är det tapetsering och renovering som gäller hemma hos mig just nu. Igår var det målning och idag har jag varigt på Ikea hela dagen. Kanske inte jätte kul, men framöver väntas det lite roliga helger. På fredag blir det antagligen så att vi firar mig och två andra kompisar ( fyller snart år!!!), sen på lördag fyller min pappa år och på söndag blir det kalas för hela släkten :) Hoppas ni haft en bra söndag.

121117

 
Hejsan, igår var jag hemma hela dagen. Mådde inte bra och var rätt sjuk. Men idag mår jag bättre och ska snart fortsätta med tapetsering och målning i mitt rum, kuuuul lördag hehe. Hoppas ni får en bra dag i alla fall. Vi hörs :)

 

121114

 
Har inget att skriva men jag hoppas ni haft en fin dag alla! Vi hörs :)

Project Runway

 
Missa inte måndagar kl 20:00

121112

 
Hola me amigo! Jag och Johanna börjar dagen med att missa bussen och sedan springa ner till tåget som vi också missar. Men, men vi kom till skolan tillslut, hehe. Detta är såååå typiskt oss.... Har i alla fall haft en fin dag för övrigt, en helt vanlig måndag. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi :)

121110

 
Hej, är hur trött som helst. Var ju på läger i kyrkan från igår tills idag så nu ska jag bara ta det lungt och sova innan jag avlider av trötthet. Ha det gött så hörs vi imon!

Wherever you will go I will go with you.

 

121108

 (bild från i sommras tagen i turkiet)
 
Hej, ska snart gå och lägga mig seriöst! Har nog alldrig varigt så trött som idag. Kunnde knappt hålla ögonen öppna på sista lektionen. Och imorgon blir det konfa läger, ska vara med som ledare och då gäller det att vara pigg. ha.ha... Har verkligen skit ont i huvudet och känner mig hel drogad. Men, men sånt e livet. Hoppas er dag har vart bra i alla fall :)

 

ⓁⓄⓥⒺ

 

121107

 
Hola, har helt glömt att jag har en blogg nu i några dagar. Kom på att det kan vara lite bra att uppdatera den ibland, hehe....! Har ju inget att skriva direkt. Skolan har börjat igen, det är november och jag fyller år om tre veckor. JaA det var väll det. Ska verkligen försöka uppdatera mer framöver men vi får se hur det går.. :) Ha en fin kväll i alla fall, vi hörs.

121103

 
Hejsan, hoppas ni haft en fin lördag hittills. Själv har jag tapetserat hela dagen, himlans vilken tid det tar. Kommer aldrig att bli klara! Hinner nog inte blogga mer idag heller. Ska till några kompisar senare ikväll och kommer nog hem sent. Men ni får ha det så bra så hörs vi imon i alla fall :)

..

Canon eos 550d 18-135 mm

Goodbye


RSS 2.0