I Love Autumn


Happy Halloween

 

121030

Canon eos 550d 18-135mm
 
Hej alla. Har fotat en hel del idag men orkar inte ladda upp bilderna så jag gör det imon. Va med Johanna i förmiddags och hon ställde upp på en liten, rätt konstig, photoshoot. Hehe, ni får se resultatet imorgon. Sen bakade jag cupcakes och nu kom jag precis hem från änu en ljus i Alingsås runda med min familj. Hoppas ni haft en fin dag så hörs vi imon

Inspiration


Rensning på G

 
Har börjat rensa i mitt rum nu. Måste ju göra ordning och rensa bort allt det jag inte ska ha kvar innan vi börjar måla om. Ååå ska bli så kul att få lite nytt! På onsdag ska vi åka och handla säng och byrå också tror jag ;) Ha det fint så hörs vi. 
 

Jag ska...


 
Äntligen! Känns sååå skönt att slippa skola imon. Att kunna sova så länge man vill och inte ha några läxor. Ska verkligen njuta av höstlovet nu.

Liten bloggpaus

 
Kommer ta en liten bloggpaus nu i några dagar. Har lite mycket att göra och känner mig inte jätte taggad på att blogga just nu. Och jag har ingen riktig foto lust heller eftersom vädret e som det är. Kommer nog ha lite mer lust snart igen, hehe. Ha det bra så länge :)

Autumn

Canon eos 550d 18-135mm
(Bilderna är tagna för några veckor sen)
 

-Love-

Canon eos 550d 18-55mm
 

121015

En riktigt fin helg har jag haft, det regnade som bara den i lördags men vi hade som vanligt kul och riktigt mysig, fick inga fina bilder på själva "ljus i alingsås" men ni får nöja er med dessa. Hoppas er helg också varigt bra och att ni haft en fin måndag :) Nu ska jag straxs iväg och springa, ha det bra så hörs vi.
 

121013

 
Hejsan, ska snart iväg och gå ljus i Alingsås med några kompisar vilket ska bli mysigt. Ska ta med kameran och försöka fota lite också. Ha en fin lördag kväll så hörs vi sen :)

pHoToS

Canon Eos 550d 18-135mm

121009

 
Nu bär det av till göteborg för gymnasiemässan! Ha det bra :)

WE♥IT appen

Glöm inte att ladda ner weheartit appen, hur bra som helst.
 
Hej, hej. Har precis klippt mig och nu väntar jag på Emmy som är och rakpermanentar sig. Haha hon har tröttnat på sina lockar! Hoppas verkligen hon blir klar snart så jag kommer hem nån gång :) Ha det fint så hörs vi.

121008

 
Måndag igen och en ny skol vecka framför sig. Hösten är som bäst och solen skiner ute nu, kommer bli en bra dag idag. Ska göra mig i ordning nu och sen hoppa på bussen. Börjar kl 10 :) Ha en jätte fin måndag så hörs vi sen!

..The Smell of Autumn..

(Bilderna är från förra helgen)
 
 
 
 

Emmy & Clinton

 
Här kommer några av det bilder jag fotade på Emmy och Clinton igår. Vi hade tur med vädret och det blev lika höstigt och fint som vi hoppades.

Foto Time

 
Ska iväg med Emmy till stallet snart. Har lovat att fota lite höst bilder åt henne. Vädret är ju fint för en gång skull så jag hoppas att det blir bra. Ha en fin lördag så hörs vi sen!

121005

 
Heeejsan, Sorry får dålig uppdatering men jag har haft en hel del att göra den här veckan så man kan säga att jag inte riktigt kunnat prioritera bloggen. Men nu är det helg och jag har mer tid :) Ha det fint. Vi hörs.

121001

 
Den förste oktober och det regnar som bara den. Är ju mysigt så länge man är inne men så fort man kommer ut.. uch! men så är det när man bor i Sverige. Mer än hälften av hela året regnar det ju typ!
Men men nu är det ny månade och man tar nya tag och gör sig redo för nya utmaningar, hehe.. eller inte.
Ha det bra så hörs vi, Ska plugga vidare nu och kl 8 börjar ju säsongs premiären av project runway! :)

Welcome...

 

RSS 2.0