✩✩✩

Canon eos 550d - 18-55mm

130217

 
Haha, bilden är i brist på annan. Nejmen.. Hejsan. Skrev inget igår men det hände inte speciellt mycket för min del. Jag träffade Emmy som kommit hem från sälen. Och idag har jag vart en hel dag med mamma i Göteborg. Köpte ett till par svarta Dr Denim, en blus från Rut m.fl, hårfärg och lite annat. Så jag har precis färgat mitt hår nu. Blev som vanligt, skit mörkbrunt, men det kommer försvinna om typ 2 veckor så... jaja. Hoppas ni haft en fin helg, vi hörs.

130215

 
Hola! Fredag igen och jag har inte gjort någonting på hela dagen. Bara läst min bok... Hehe har blivit en riktig läs-nörd asså. Blir rädd för mig själv! Fast boken är sjukt, sandmannen heter den. Men men hoppas ni gjort nåt roligare än mig och att ni får en fortsatt bra fredag. Vi hörs.

130214 ♡

 
Ville bara säga glad alla hjärtans dag!

130212

 
Ska snart gå ner och äta en semla med mamma nu. Semledagen idag för dom som inte visste, hehe. Har åkt skidor hela dagen idag också. Min kropp är helt slut! Kommer antagligen åka skidor imorgon med så jag hoppas vädret blir lite bättre. Ha det bra så hörs vi.

Skridskor

Bilder från nån helg då jag och Emmy åkte skridskor på sjön. haha...

130211

 
Bilden visar min frukost idag. Nyttigt ska det va, hehe. Har åkt längd skidor i princip hela dagen och ska göra imorgon med. Hoppas bara solen kan titta fram lite imon, blir så mycket härligare då. Nu ska jag fortsätta läsa min bok som jag helt har fastnat i. Hoppas ni haft en fin dag ni med, vi hörs imon!

Färg/Svartvitt

Canon eos 550d - 18-55mm 
Haha.. jag kan alldrig bestämma mig vad som blir snyggast på vissa bilder. Svartvitt eller inte!? Därför lägger jag upp båda. 2 bilder som jag och emmy tog för ett tag sen som jag precis redigerat klart, kanske lägger upp fler bilder från den dagen sen.

130210

 
Nu ska jag hoppa ur min säng och göra mig i ordning. Ska på kalas hos min farmor och farfar. Kommer därför få träffa mina älskade små kusiner. Träffade dom senast i julas... Men ni får ha det så bra så hörs vi! :)

Träning

...
 
 
Ett av mina alla nyårslöften jag hade i år var att börja träna! Jag skaffade mig alltså ett gymkort direkt efter det och jag och en kompis började gymma. Men nu känner jag hur hela min kropp bara vill ut i vintervädret och åka skidor och skridskor. Dom flesta åker på skidsemester nu men jag måste vänta ända till påsklovet! Men men, håller snön i sig här blir det till att åka längdskidor.

Tillbaka!


Heeej, ni kanske trott jag dött eller nåt för det var ett tag sen jag skrev här nu. Har helt enkelt glömt av bloggen ett tag. Var inte planerat med en bloggpause men det bara blev så. Kände dock nu att mitt sug har kommit tillbaks och nu när jag äntligen har lov också har jag mer tid att lägga på att både fota och blogga!
 
 

RSS 2.0