◊◊◊

- Canon eos 550d - 18-135mm -

130725

 

Godmorgon alla, lite sämre väder idag så vet faktiskt inte hur min dag ser ut. Ska gymma i eftermiddag men annars har jag inga andra planer. Vi hörs 


130722

 
Städning, solaning och tränat. Så har min dag sett ut hittills, vi får väll se vad som händer sen..? Ha det fint

Västkusten, resten av bilderna

 
Två bilder tagna från bilen hehe...
..Den efterlängtade hotellfrukosten
Saluhall + matstopp 
Ett besök i Sofiero trädgård han vi också med 
 

Västkusten

 
Hejsan, och förlåt för dålig uppdatering. I onsdags hade mamma datan hela kvällen så jag kunde ej uppdatera. Och tidigt igår, Torsdag, åkte vi på en två dagars semester ner i landet. På två dagar har jag sett och besökt platser och städer som Laholm, Båstad, Torekov, Ängelholm, Höganäs, Mölle och Helsingborg. Hur vackert som helst. Älskar verkligen västkusten. Här kommer bilder från i torsdags, bilderna från idag lägger jag upp imorgon.
 
Glass stopp...
mamma försöker fota och jag gör nått kånstigt mer handen...
....Sverige när det är som allra finast

130715

 

Hejsan, Har lite ångest att det typ har gått halva sommarlovet redan. Men men, har hunnit med en hel del roligheter. Hoppas sista delen av sommaren blir lika kul. Hoppas nu också på att få träffa alla de vänner jag ej har sett på väldigt länge... saknar vissa enormt mycket. Ovan är lite bilder från alla möjliga olika tillfällen. Golfning, poolen, glassätning mm. Nu ska jag dra iväg till gymmet och sen blir det städning i rummet. Vi hörs. 


Lite fler från Varberg

Orkar inte lägga upp fler bilder från Varberg, men dessa fick det bli iallafall, fotades ju en hel del där men det räcker att dela med sig av detta haha.. Det var i allafall riktigt kul att campa med dessa mongon...
 
 

130711

Dagens frukost - Fler bilder från denna dag får ni imorgon - vi hörs 
 

Lite från mitt rum130708

 
Denna dag har precis börjat med en härlig löprunda. När jag sprang kändes det väll inte jätte härligt, men nu efteråt känns det väldigt bra. Är så sjukt glad och taggad i detta väder. Äntligen har sommarn kommit. Älskar att kunna sitta ute och äta både frukost och middag. Nu är Sverige verkligen som bäst. 

130706

 - Dagens frukost -
 
 Godmorgon, har äntligen fått ligga i min egna säng. Hur skönt som helst. Sitter och väntar på Jonna som ska komma hit och få lite bilder från Varberg av mig nu innan hon åker till London. Sen är min plan att vara ute och njuta så mycket som möjligt av solen som äntligen tittat sig fram. Och ikväll ska jag nog in till Emmy en sväng. 

Varberg

 Efter en dag vid havet begav vi oss sedan till campingen
Apelvikens Camping. Pool, Grill och sol 
Senare en kväll gick vi längst med havet ända in till själva Varberg.
... Där vi åt glass 
och jag fotade i den fantastiska solnedgången. 
 
Fler bilder från min vecka i varberg kommer, i torsdags kom Johanna, Emmy och Jonna ner till mig också, dom sov över och så kom vi hem runt 6 tiden idag. Jag berättar mer om vad vi gjorde imorgon. Vi ses.

RSS 2.0