CocoPPa

 
En riktigt kul app som alla borde laddan ner är cocoPPa. Innan jag var tvungen att avaktivera min iphone såg den ut så här. Har ej orkat ladda ner appen igen nu men ska nog det när jag får lite tid. Du byter helt enkelt ut dina vanliga ikoner till finare och mycket roligare. Tror den är gratis nu också så det är ju bara att testa på. Glöm ej att INTE radera dina vanliga iconer/och appar. Lägg dom i en vanlig mapp ifall det nya skulle börja krångla. 

 

 

Ta Mig Tillbaka

 
Det är helt sjukt hur mycket jag längtar tillbaka. Jag behöver detta nu. Värmen, människorna, maten, och hela miljön. Så otroligt vackert. Men men, jag får nöja mig med Varberg och camping nästa vecka. Men till vintern, då bär det av lååångt ;)
 

Ännu fler på Jonna

Canon eos 550d - 18-135mm
Här kommer ännu lite fler bilder från Jonna jag tagit mig tid, nu när jag e sjuk, att redigera.
 

Här är en bild tagen av mamma för ett tag sen. Jag och min bäbis kusin. Åhh.. världens sötaste. 
 

270613

 
Hejsan, Har då gått och blivit sjuk, feber och ont i halsen. Hatar mitt liv just nu. Hoppas jag blir frisk typ nu, har inte tid att vara sjuk direkt... har ju sommarlov! haha.. Sen när skolan börjar igen, då är det ok om man får lite sjukdom. 

Godmorgon Alla

Dagens frukost ♡ 
 
 

En heldags fotografering

Canon eos 550d - 18-135mm
 
Här är tre bilder jag tänkte va kul att lägga upp från min och Jonnas heldags photpshoot i våras nån gång. Vi var ute i flera timmar och fotade bilder hon sedan ska ha till sin blogg. Kanske lägger upp fler nån annan gång, vi får se. 
 

Midsommar

 
 Hejsan, Min midsommar igår var jätte bra. Först mormor och morfar för att fika. Sen iväg till kompisar vid ett för sill, jordgubbar, bad, midsommarstång, och grill. Vid 8 tiden bestämde jag mig för att dra in till stan och träffa annat folk. En riktigt bra midsommar med mycket skratt helt enkelt. Hoppas ni haft det lika bra som jag. Vi hörs.

130620

 

Hejsan, idag vaknade jag kl halv 12. Blev riktigt sur att ingen väckt mig innan eftersom jag inte hade anledning att sova så länge. Halva dagen försvann ju. Men men, Johanna sa att solen skulle stråla idag så vi bestämde oss för att åka och bada. Dock slutade det med att poolen, som vi köpte på Ullared igår, blåstes upp och fylldes med vatten på min tomt. Perfekt blev det, hahah... lite liten kanske men 3 pers fick plats i alla fall. Så vi har bara solat, badat, i polen och sjön, ätit en massa skit, och lyssnat på musik. Lägger kanske upp bilder från dagen imon om jag hinner. Ha det bra!

 
 

130619

Hejsan, Har spenderat hela min dag med Emmy i Ullared. Riktigt kul, men är sjukt trött nu. Mycket grejer blev det till slut, men man kan säga Emmy vann. Vi gick ordentligt där inne. Är alltså väldigt nöjd med denna dag. Hoppas ni också haft det bra. Hörs imon. 
 
Dagens frukost bild..
 
 
 

130616

 
Hej, eller god morgon kanske man ska säga. Har precis kommit hem efter en Gt runda. Känner mig skit trött nu ju. Inte alls van att gå upp så tidigt. Men men, behöver pengarna så det är värt. Mina planer för dagen är kompisar, så det blir nog riktigt bra. Kul att träffa vissa som vart borta och så.. Ha det bra så hörs vi!
 
 

Bloggen igen då

 
TjÄna, tänkte att det var på tiden att börja blogga igen. Haha, senast jag gjorde det var ju typ i vintras. Men, men har fotat mycket det senase så det kan nog bli kul att börja igen. Ska verkligen försöka nu! man har ju inte jätte mycket nu på sommarlovet direkt. Min första vecka har sett ut som så: legat ute och solat och kollat serier, eller legat inne och kollat serier (uchh... va lat jag e). Ps. Älsklignen på bilden har jag tyvärr fått lämmna in till skolan igen, ett år tillsammans! fy fan. Nu kommer jag ha lite olika lånade datorer under sommarn då jag ej har någon egen.. 
 

RSS 2.0